Väntat x 4!

Jag vill hävda att alla resultat från tisdagens elitseriematcher var relativt väntade. Den största överraskningen får man säga var att Rospiggarna ändå verkade bjuda Lejonen ganska bra motstånd i Gislaved. Jag hade trott slakt, men riktigt så kan man inte säga att det blev.

Vad gäller att Piraterna åkte på årets första förlust så är jag inte ett dugg förvånad. Som jag skrev tidigare så har Piraterna ännu inte mött något av de lite hetare lagen, och att Västervik skulle klara att stå emot hemma hade jag faktiskt trott. Det var ju för övrigt en sjudundrande spännande match, med mycket fantastiskt bra körning! Kul att se killar som Peter Ljung och Nicolai Klindt så säkra på banan. De verkar båda ha gjort helt rätt val att byta klubb inför säsongen.

Att Dackarna skulle vinna så stort som de gjorde i Hagfors hade jag nog inte trott, men att de skulle vinna var väntat. Man kan väl ana att en viss Rune Holta, med erfarenhet från Valsarna, kunde hjälpa övriga laget med tips och inställningar. Kvällens mysterium måste ju vara varför Hans Andersen bara lyckades ta 2 ynkliga poäng, när hela övriga Dacke-laget verkar ha briljerat…

Sist med inte minst tog ju Indianerna emot Vargarna denna tisdagsafton. Inte heller där är väl resultatet något att höja på ögonbrynen över. Det verkar ha varit de polska grabbarnas afton, med Piotr Protasiewicz (hur svårt får det lov att vara att stava ett namn???) som tog tvåsiffrigt för hemmalaget, medan Adrian Miedzinski och Krzysztof Kasprzak var de enda som tog tvåsiffrigt i bortalaget.

Och ur askan i elden, i morgon är det dags att ladda inför årets fjärde GP-tävling i Köpenhamn. För första gången sen 2007 kommer vi inte vara på plats, av olika skäl. Men det har ju aldrig hindrat oss förr, självklart ska de tippas och laddas ändå, som aldrig förr! ;)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>