Måltorka, typ…

Kanske inte måltorka, men det är ett kul uttryck, utan snarare inläggstorka här på bloggen. Vi ber om ursäkt för detta, och förklarar med att vi alla har haft rättså fullt upp senaste veckan.

Nu är det ju GP-helg igen! Och inte vilken som helst, utan den GP-helg då familjen Persson besöker sin första tävling för säsongen! HURRA! Självklart ska vi gräva ner oss fullständigt i detta, och diverse inlägg är att vänta kommande dagar! Tippningar och annat spännande.

Det som är helt vansinnigt trist är att väderprognosen ser bedrövlig ut inför lärdag eftermiddag och kväll. Endast! Det är ju nästan så man tror at någon jävlas… Men SMHI har haft fel förr, så vi håller tummarna att så är fallet även nu. Som de brukar säga: ”hoppet är det sista som överger människan, inte minst när det är speedway GP!”. Eventuellt var det där sista något jag själv la till, det är lite oklart. :P

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>