Virusvarningar

Vi har fått virusvarningar när vi besökt Speedways vid ett par tillfällen idag och vi jobbar på att göra vad vi kan för att göra sidan 100% säker igen. Dock verkar det som om detta är ett problem med servern som sidan ligger på som sedan i sin tur skickar ut ett virus till sidorna den ”hostar”, vilket gör att vi inte kan göra allt för mycket i nuläget. Med anledning av detta har vi inte lagt upp det inlägg dedikerat till morgondagens GP-tävling då vi inte vill länka folk till sidan om det är så att sidan inte är helt säker. Vi gör som sagt vad vi kan för att återställa ordningen.

Dock verkar det inte vara ett speciellt allvarligt virus vi drabbats av. Allt det gör är att ibland försöka, via ett Javascript, skicka besökaren till en annan sida. Inte allt för farligt med andra ord, framför allt inte om man använder NoScript (ett tillägg i Firefox). Gör dock en extra virusscan och uppdatering om du känner dig orolig.

Som sagt, vi gör vad vi kan för att fixa problemet.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>