Kanonväder på lördag!

Jag är så entusiastisk inför första GP:t på lördag så att jag bara måste slänga iväg ett litet inlägg. Om vad då? Jo, om att det ser ut att bli kanonväder i Leszno på lördag! Och även i morgon, vilket måste bädda för optimala förhållanden att bygga en fin bana. Och för förarna att få en bra träning. Hurra! :D

Vi kommer också under morgondagen och lördagen bland annat presentera våra tippningar inför tävlingen, vilket alltid är ett drama för alla inblandade. Vem ska tippa bäst, repsektive sämst? Vanligtvis brukar pappa tippa överlägset sämst, men han satsar nog på en revansch i år! Så missa inte denna spänning, utan fortsätt kika in på bloggen, för här kommer grejer! :D

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>