Stjärnmöte i morgon!

Jag får erkänna att jag skäms en smula, pratade just med pappa som nämnde att i morgon körs årets hittills utan tvekan tyngsta tävling. Något jag lyckats missa… Vilket är anledningen till att jag skäms…

Men i alla fall, det ska vi inte gräva ner oss i nu! :D  I morgon körs Bob Kilby Memorial på Swindon Robins hemmabana Abbey Stadium i England. Inte mindre än nio (9!) av 2009 års GP-stjärnor finns med i startfältet. Dessa nio är Emil Sayfutdinov, Jason Crump, Leigh Adams, Nicki Pedersen, Fredrik Lindgren, Sebastian Ulamek, Hans Andersen, Chris Harris och Grzegorz Walasek. Spännande värre, gott folk! Förutom dessa nio finns fler intressanta förare bland de startande. Bland annat Thomas H Jonasson, Lee Richardson, Grzegorz Zengota och Simon Stead komemr finnas på plats.

Tävlingen drar igång 20.30 svensk tid, och går att följa på Speedway Updates. I morgon kommer också Olof med ett inlägg med sammanfattning och analys av de tävlingar som nu hittills hunnit köras.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>