Holta blir dacke!

Det kom som en riktig överraskning för mig; Rune Holta ska köra för Dackarna 2010. Detta hade jag aldrig kunnat tänka mig, jag var ganska säker på att Rune skulle stanna i Indianerna. Vad jag funderar lite på nu är ju hur Dackarna har tänkt sig att få ihop sin uppställning nästa år, nu har de ett ännu mer stjärnspäckat lag. Vad jag har förstått behåller de i princip alla sina andra förare, så jag har lite svårt att se hur detta ska gå ihop. Men det blir ju himla spännande att se.

Den andra stora silly season-nyheten är ju att Greg Hancock lämnar Rospiggarna för Piraterna. Otroligt tufft för Rospiggarna, de lär behöva hitta på något alldeles extra för att kunna fylla Gregs skor. Jag tror dock det är ett utmärkt tillskott för Piraterna, detta kan vara precis vad deras lag behöver för att nå upp till sin fulla potential. En trygg, stabil, positiv influens som kan samla och peppa hela laget, och det tror jag är precis vad Greg är.

Annars verkar flera lag behålla i stort sett samma uppsättning som säsongen 2009. Jag tänker då på till exempel Lejonen och Vetlanda. Men silly season är ju långt ifrån över, så vi kan nog vänta oss ännu fler överraskningar här framöver! ;)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>