Helt omöjligt att tippa!

… hur det ska gå i årets elitseriefinal. Ikväll smäller det, Lejonen far till Norrköping och ska försöka skaka om ruskigt hemmastarka Vargarna. Detta måste vara en av de emst svårtippade finalerna på länge, personligen känner jag att det kan gå hur som helst.

Uppenbarligen så föll ju min tippning på Elit Vetlanda som svenska mästare 2009, ett ganska tungt fall, jag var något bitter. Jag var så stensäker. Men det visar bara återigen att allt kan hända. Och jag missunnar verkligen inte varken Lejonen eller Vargarna sina finalplatser, det är de väl värda.

Det som talar för Vargarna är deras hemmastyrka, om de kan dra iväg med tillräckligt stora siffror kan Lejonen få svårt att hämta ikapp i morgon. Och faktum är ju att Vargarna gjorde en kanonmacth i Gislaved när de var där på besök senast. Så ska man gå på statistik så talar det hela för Vargarna. Men Lejonen har faktiskt hämtat upp sig oerhört nu mot slutet av säsongen och verkar riktigt sugna på att försvara sin mästartitel. Så jag vågar faktiskt inte gissa hur detta kommer sluta, jag tänker bara luta mig tillbaka och förhoppningsvis få njuta av spännande speedway! :D

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>