Mitt i semifinalyran!

Vilken spännande match vi fick se ikväll mellan Indianerna och Lejonen. Det var bitvis oerhört tufft, på gränsen till farligt. Jag tänker då främst på Piotr Protasiewicz manöver mot Nicki Pedersen. Där tror jag en varning för farlig körning egentligen var på sin plats. Men det var mycket bra körning från många förare. De som imponerade mest på mig var helt klart Leon Madsen och Chris Holder, som de körde dessa unga grabbar!

På annat håll, närmare bestämt i Norrköping, hade Elit Vetlanda det mycket tufft mot Vargarna. Det verkade som om de rent av hade svårt att ta sig i mål, det var länge sen jag såg så många omkullåkningar och stopp i protokollet. Det blir sannerligen en tuff uppgift att ta ikapp 15 poäng i morgon. Dock inte en omöjlig uppgift, sist lagen möttes i Vetlanda vann hemmalaget med 22 poäng. Men nu är inte Jason Crump med, så frågan är hur det kommer gå…

Mycket mer hinns det inte skrivas om första semifinalomgången, återigen har hela familjen fullt upp med övriga livet, var och en på sitt håll. Men vi återkommer med ett utförligare inlägg när morgondagens matcher är körda, så kika in då! :D

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>