Olofs halvtidstankar

Vi är nu i princip halvägs in i årets säsong och jag känner att det är dags att analysera och spekulera lite om det vi sett hittills samt blicka framåt och fundera över vad som kan tänkas hända i den andra halvan av vad som varit en rafflande och högst intressant säsong. Till skillnad från mina allra första inlägg kommer jag dela upp det den här gången, tanken är att jag ska lägga upp ett nytt inlägg dagligen tills alla områden har täckts. De inlägg som hör till denna ”serie” kommer ha rubriken ”OHT”.

Jag tänker ta upp både Elitserien och Grand Prix-serien, samt kanske ta upp andra förare som jag tycker är av intresse. Vi börjar med Elitserien och första inlägget, som kommer handla om Västervik, läggs upp imorgon. Lagen kommer inte att tas upp i någon speciell ordning. GP-förarna kommer att tas upp lite mer systematiskt, på vilket sätt har jag inte bestämt än dock.

Första inlägget imorgon som sagt, ha det bra till dess!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>