Stora siffror i Polen

Dagens omgång i polska Ekstraliga bjöd på ganska stora siffror rakt igenom. Vi satt nyss och såg Leszno på hemmaplan totalt utklassa Torun, hela 62-28 blev det till slut. Ganska anmärkningsvärt med tanke på att det handlar om ettan och tvåan i tabellen. Leigh Adams körde lysande och tog full poäng. Är det inte märkligt att han kör så fint i ligorna, men inte får det att fungera alls i GP-serien?

I de andra två matcherna som kördes blev det faktiskt två bortasegrar, vilket väl får ses som lite ovanligt, då den polska ligan i stor utsträckning brukar innebära stor fördel av hemmabana. Gdansk fick stryk av Zielona Gora med 39-51, och Wroclaw hade det tufft med Gorzow, som bitvis såg mycket starka ut i dagens match. Den matchen slutade 40-50.

Den sista matchen som skulle ha körts var Bydgoszcz mot Czestochowa, men den verkar ha regnat bort. Jag såg dock att Lee Richardson fanns med i Czestochowas uppställning, vilket ju tyder på att han har tillfrisknat från vad som verkar ha varit en njurinfektion. Skönt!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>