Kort spekulation och tippning inför Daugavpils GP

Det senaste GP:t jag kan minnas i Daugavpils är inte ett av de bästa. Minns en oerhörd dominans från gul bana och att körningen inte var speciellt spännande eller engagerande. Detta var dock fyra år sedan och mycket har hänt sedan dess. Låt oss kort spekulera lite kring förutsättningarna för aftonen! Detta inlägg blir också officiellt tippinlägg, så alla som vill tippa är välkomna att lämna en kommentar med sitt tipp!

Det mest uppseendeväckande inför kvällens tävling är att Darcy Ward haft det svårt under veckan som gått. Han körde bra för Dackarna i tisdags, men efter det hade han det ordentligt motigt i både Polen och Engeland (i Torun tog till och Ryan Sullivan, som bara kört en match i år, mer poäng än Darcy). Huruvida han är i en svacka eller bara hade två usla tävlingar är fortfarande för tidigt att säga, men om jag skulle chansa så tror jag han kommer klara sig alldeles utmärkt ikväll. Han är en förare av så pass hög kaliber att även om han inte är i absolut toppform så är han fortfarande kapabel att hålla jämna steg med de flesta i startfältet.

Comeback ikväll för Andreas Jonsson. Även om Andreas inte direkt rosat marknaden i årets serie så kan man inte förneka att han gjort ett imponerande återtåg ännu så länge. I de fyra matcherna han kört har han lyckats ta tvåsiffrigt i samtliga. Sedan har vi ju tyvärr tidigare sett tendenser på att han har svårt att överföra sin goda form i ligorna till GP-serien, men kanske en paus (även om den var ofrivillig) var vad som behövdes för att få honom på rätt kurs igen. Skulle nog säga att detta är en av få gånger mer än en svensk har god chans att nå semifinalen, då igenom Jonsson och Lindgren (även om jag får erkänna att jag hoppas mest på Antonio).

Utöver det tror jag att ynglingarna kommer fortsätta leverera. Woffinden och Sayfutdinov visar inga tendenser på att sakta ner. Faktum är att jag tror att Tai har goda chanser att gå om Emil i sammandraget då jag upplever Tai som något stabilare (alternativt att han får köra mer och hålla tempot uppe). Annars är det nog ”the usual suspects” som kommer klara sig bäst, med Hampel, Pedersen, Iversen och troligen Hancock varav alla visat på riktigt god form under veckorna som gått. Svårt att säga om det finns någon egentlig skrällvarning då det känns som om merparten av topp åtta börjat utkristallisera sig på allvar. Det är väl möjligen om Gollob får nått ryck och börjar köra riktigt bra igen, men det känns spontant inte jättetroligt (i alla fall inte om han fortsätter insistera på att nolla i sina första två heat innan han vaknar till).

Tippningsdags då! Blir lite väl packat att ta förra omgångens resultat här också, så redovisar den och kvällens omgång imorgon! Vi söker i vanlig ordning åtta semifinalister och fyra finalister! Kommer uppdatera inlägget allt eftersom fler tipp kommer in! Här är de tipp jag får in i skrivande stund:

Familjen Persson

Annika: Sayfutdinov (F), Woffinden (F), Hampel (F), Ward (F), Pedersen, Zagar, Iversen, Kasprzak
Olof: Woffinden (F), Sayfutdinov (F), Hampel (F), Pedersen (F), Hancock, Iversen, Lindgren, Ward
Ingrid: Ward (F), Woffinden (F), Pedersen (F), Sayfutdinov (F), Hampel, Hancock, Iversen, Gollob
Mikael: Sayfutdinov (F), Woffinden (F), Hampel (F), Iversen (F), Pedersen, Lindgren, Kasprzak, Hancock

Mathias: Iversen (F), Hampel (F), Pedersen (F), Woffinden (F), Sayfutdinov, Zagar, Lindgren, Ward
Helen: Ward (F), Woffinden (F), Zagar (F), Sayfutdinov (F), Hampel, Iversen, Pedersen, Hancock

3 comments to Kort spekulation och tippning inför Daugavpils GP

  • Ingrid

    Och här kommer mitt!
    Ward (F), Woffinden (F), Pedersen (F), Sayfutdinov (F), Hampel, Hancock, Iversen, Gollob

  • Helen

    Ward (F), Woffinden (F), Zagar (F), Sayfutdinov (F), Hampel, Iversen, Pedersen, Hancock

  • Hi Anonymous,If you want to join IA, you might consider tainkg CIA (or even CISA) exam. Please be noted that CIA exam consists of 4 parts. If you are a Qualified Accountant, you can get exemption for the part 4. Therefore, you might take it after you get QP.To make you more competitive when applying IA job, my suggestion is learning more knowledge in business operation. As you are working in CPA firm, try to study your clients’ various systems / procedures such as procurement credit control, treasury, inventory, personnel process etc and learn how they work and migrate business risk.Furthermore, language is also important especially English and Putonghua (both in written and oral).Hope that this can help ^^

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>