Speedways tippningsliga återuppstår! (Tippning inför Auckland)

Då var det äntligen dags att välkomna en ny GP-säsong och med det kommer även det som blivit något av en tradition här på Speedways; tippningsligan! Även om aktiviteten på bloggen minskat allt eftersom åren gått har tippningsligan alltid hängt med och jag måste säga att jag verkligen tycker det är skitkul att hålla på med! Förra året tog ingen mindre än Speedwaybladets ”Jesus” Andersson hem titeln som årets tippare efter en helt lysande säsong utan i princip en enda miss. Jag hoppas innerligen att så många som möjligt vill vara med och tippa med oss i år, för ju fler desto roligare!

Inför i år är reglerna något omgjorda (igen), detta i en ständigt pågående kamp för att försöka hitta det mest rättvisa systemet för den här tävlingen. Ändringarna som gjorts till i år är något av en kombination av 2011 och 2012:s regler. Målet är att belöna de som tippar bra men också se till att de inte drar iväg för snabbt, samtidigt som alla ska få en rättvis poängutdelning för de tipp som är bra med inte nödvändigtvis bäst. Detaljerna kring reglerna hittar ni här.

Grundstommen är dock densamma: vi söker åtta semifinalister och ibland dessa fyra finalister! Uppmuntrar som sagt så många som möjligt att delta! Mycket tyde på att det kommer bli en kanonsäsong körningsmässigt, så låt oss sikta på att göra detsamma tippningsmässigt! Om du vill vara med, lämna en kommentar med ditt tipp på det här inlägget eller skicka det till mig via mail. Jag kommer sammanställa de tipp vi fått in någon gång kring midnatt, men det går bra att tippa fram tills 04:05!

Om inte annat hoppas jag att ni alla får en kanonbra GP-säsong och att tävlingen i Auckland blir minst lika spännande som förra året! På återseende!

3 comments to Speedways tippningsliga återuppstår! (Tippning inför Auckland)

 • Mikael

  Hej igen alla speedwayvänner! Härligt att återigen få börja följa vår favoritsport. Ett stort tack till Olof för intressant ”införsnack”.
  Här kommer min tippning inför en synnerligen oviss tävling:
  Holder (F), Sayfutdinov (F), Iversen (F), Ward (F), Pedersen, Hancock, Lindbäck, Hampel.
  Efter ett för min del oväntat bra tippningsår förra året gäller det nu att försvara den positionen. Det kommer nog inte att bli så lätt men spännande.
  Må nu bara klockradion fungera vid sådär halvfyra tiden.
  Bästa hälsningar
  Mikael

 • Ingrid

  Och här kommer mitt tipp! Spännande värre! :D
  Holder (F), Ward (F), Gollob, Hampel (F), Sayfutdinov, Hancock (F), Pedersen, Lindbäck.

 • Mathias

  Mathias tipp: Sayfutdinov (F), Lindgren (F), Pedersen (F), Gollob (F), Holder, Iversen, Hampel, Kazprzak

  Jonas W: Holder (F), Pedersen (F), Sayfutdinov (F), Lindbäck (F)(vinner), Lindgren, Jonsson, Vaculik, Woffinden

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>