Se polsk speedway gratis!

Jag snokade upp något fantastiskt igår, lagom till polska ligapremiären idag. På http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport kan man alltså se polska ligamatcher live och helt gratis. Nu är väl kvalitén inte den bästa, och så pratar de ju polska, men jag tyckte de fungerade alldeles utmärkt. Det krånglade också lite, alla matcher gick inte att se, men jag lyckades i alla fall få se  Bydgoszcz mot Wroclaw. Det var en himla spännande match, det var jämnt ända in i slutet, men till slut vann ju Bydgoszcz med 47 poäng mot 43.

Det var framför alt två förare som slog mig med häpnad, och det var Emil Sajfutdinov och Antonio Lindbäck. Båda hade en otrolig fart och tog många poäng. Framför allt Sajfutdinov var något alldeles extra att se, han vann alltså sina heat med en fjärdedels bana! En sån fantastisk fart! Kan han fortsätta i den stilen blir han högst intressant i GP-serien. Andreas Jonsson gjorde för övrigt också en godkänd insats för hemmalaget, och Jason Crump såg väldigt stark ut i gästande Wroclaw.

Det kördes ju matcher även på annat håll i Polen. Leszno slog Gorzow med hela 61-29, där både Leigh Adams och Jaroslaw Hampel tog maxpoäng för vinnarlaget. I andra laget var det ett helt gäng förare som gjorde oväntat dåligt ifrån sig; Tomasz Gollob, Peter Karlsson och Rune Holta tog alla tre alldeles för dåligt med poäng för sin egentliga kapacitet. Gollob tog bara ynkliga 4 poäng på 5 heat… För övrigt slog Zielona Gora på hemmaplan Czestochowa med 59-31, och Gdansk fick stryk på hemmaplan mot Torun med 41-49. Inga större överraskningar när det gäller förarprestationer i någon av de matcherna.

Måndag 13:e april körs nästa omgång i Ekstraliga, så då kan jag rekommendera er att kika in på sidan jag länkade till ovan för att förhoppningsvis få se nån av matcherna live!

7 comments to Se polsk speedway gratis!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>