Förlåt, Fredrik!

Nu är det dags för en riktig pudel.

När jag skrev inlägget inför Ullevi var jag bara säker på en sak – nämligen att Fredrik Lindgren inte skulle vinna tävlingen. Och där hade jag ju som bekant jättefel. Verkligen ingenting jag sörjer, eftersom det var hur kul som helst att Fredrik fick vinna sitt första GP någonsin. Och dessutom på hemmaplan. Vilken grej!

Jag får erkänna att jag inte alls trodde att Lindgren hade kapaciteten just nu för att ro det här iland. Vidare får jag erkänna att jag faktiskt även nu efter ett tag fortfarande är förvånad. Han har sett så osäker och håglös ut i GP i år. Men som sagt i det här fallet hade jag fel fel fel!

Så förlåt, Fredrik! Och ett jättegrattis till första GP-vinsten!!!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>