Vila i frid, Lee Richardson

Lee Richardson är inte längre bland oss. Fruktansvärt sorgligt och fullkomligt ofattbart. I kvällens match i Ekstraliga i Polen mellan Wroclaw och Rzeszow tappade han kontrollen över sin cykel i utgång ur första kurvan. Först körde han på Jedrezejaks bakhjul och sedan flög han, efter att ha släppt sin motorcykel, rätt in i trästaketet i hög fart. Han träffade staketet med huvud och bröstregion först. I ambulansen på väg till sjukhus fick han andningsproblem och opererades akut för inre blödningar vid framkomsten. På operationsbordet orkade kroppen inte längre och hjärtat stannade.

Vi tänker just nu självklart på Lees fru, barn och övriga familj. Vila i frid, Lee. Du var en stor personlighet både på och vid sidan av speedwaybanan – vi glömmer dig inte.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>