Wildcards till GP 2012 klara?!

Först och främst vill jag säga ”JIPPIE!” till att jag vann tippningsligan i år! Efter förra årets skamligt dåliga resultat känner jag mig otroligt stolt över att ta hem titeln i år. Stort tack för alla gratulationer från mina ädla medtävlare, och tack för god match, så att säga! :)

Sen fick jag alldeles nyss syn på en artikel på mvt.se om att wildcardsen till nästa års Grand Prix-serie redan är klara. Det gick fort minsann! De lyckliga är (inte speciellt oväntat egentligen): Fredrik lindgren, Nicki Pedersen, Chris Harris och Darcy Ward. Som sagt; föga oväntat. Nu återstår väl att se om Ward kommer tacka ja till sitt kort, han har ju själv tidigare sagt att han inte är säker. Jag har i och för sig väldigt svårt att tro att han skulle avstå en sån chans.

Till min stora sorg kan jag dock då notera att vi förlorar Rune Holte, som ju länge varit en personlig favorit hos både mig och resten av familjen. Det känns väldigt tråkigt, framför allt som det troligtvis kommer sig av hans enorma otur med sin skadade handleder. Det känns nu väldigt osäkert om vi får se Holta i GP-sammanhang igen. Man ska förstås aldrig säga aldrig, vi har ju sett nu två år i rad ålder inte behöver vara något som helst hinder! ;)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>