Kan Hancock knyta ihop påsen redan imorgon? (kortversion)

Hej på er! Då var det dags för det näst sista GP:t för säsongen. Trots detta finns det massvis att köra för! Greg Hancock kan bärga sitt andra VM-guld i karriären hela 14 år efter sitt första. Jarek Hampel har fortfarande en teoretisk chans på guldet, men försvarar också sitt silver från ifjol. Andreas Jonsson jagar sin första medalj i karriären men han är tätt följd av Jason Crump som kan ta sin elfte (!) raka medalj, samt Tomasz Gollob som inte är ute ur medaljracet ännu. Klockan är mycket och jag är i största allmänhet seg, så vi kör en kortvariant av spekulationerna inför morgondagens tävling.

Lördagens favorit: Greg Hancock
Andrahandsfavorit: Andreas Jonsson
Lördagens ”dark horse”: Janusz Kolodziej (kan även floppa totalt, men hade sin första riktigt grymma match på länge i Polen i söndags)
Lördagens frågetecken: Jarek Hampel
Lördagens intressantaste heat: 20 (kan vara här Hancock sätter spiken i kistan för Hampels gulddrömmar)
Lördagens floppvarning: Tomasz Gollob (har bara haft en hyfsad GP-tävling sedan sommaruppehållet samt att detta är en bana han inte körde något vidare på ifjol så få saker talar för succé)
Lördagens chans: Hancocks möjlighet att säkra guldet
Lördagens ”Kniven mot strupen”: Fredrik Lindgren, som måste ha ett bra resultat för att kunna hoppas på en topp åtta-placering.

Tippas ska det också göras givetvis! De som känner sig modiga är mer än välkomna att skriva ner sitt tipp som kommentar på detta inlägget. Givetvis återkommer vi imorgon med ett officiellt inlägg! Ses då!

4 comments to Kan Hancock knyta ihop påsen redan imorgon? (kortversion)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>