De småländska skogarna kallar! (Inför Målilla 2011, kortversion)

Hej alla! Det har varit en hektisk fredag och jag har inte haft möjlighet att skriva något fullgott inlägg. Så här på kvällskvisten har familjen Persson installerat sig på ett vandrarhem i Vetlanda, och jag har först nu möjlighet att skriva ett litet inlägg. Det blir en något nedskuren variant den här gången, men jag hoppas kunna lägga upp ett lite mer utvecklat inlägg under söndagen. Här har ni hursomhelst Speedways spekulationer inför det andra GP:t på svensk mark för året!

Lördagens favorit: Greg Hancock
Lördagens andrahandsfavorit: Jaroslaw Hampel
Lördagens ”Dark Horse”: Thomas H Jonasson
Lördagens frågetecken: Tomasz Gollob
Lördagens intressantaste heat: Heat 17
Lördagens floppvarning: Jason Crump
Lördagens ”Kniven mot strupen”: Chris Harris
Lördagens chans: Om Gollob är skadad har Hampel en god chans att knappa in i toppen
Lördagens förhoppning: Ett Målilla-GP utan regn

Även om omständigheterna är lite annorlunda den här gången vad det gäller skrivandet så kör vi tippning precis som vanligt! Det börjar dra ihop sig, men det är ännu inte för sent att ge sig in i leken och jaga de priser som erbjuds! Tippningsregler finner ni här! Ett ”huvudinlägg” för tippningen kommer komma upp under morgondagen, men det går bra att redan nu skicka in ett tipp! Lämna det som kommentar på detta inlägg eller skicka ett mail till mig! Vi ses under morgondagen, antingen på sidan eller på G&B Arena!

1 comment to De småländska skogarna kallar! (Inför Målilla 2011, kortversion)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>