Leigh Adams Love and Support Group

Hej alla!

Som många av er säkert redan hört har det startats en Facebookgrupp där man kan framföra sina hälsningar till Leigh Adams och hans familj. Gruppens grundare ska enligt uppgift ha kontakt med Adams fru, och om något nytt händer kommer gruppen vara bland de första som får informationen. Jag uppmanar alla som har ett Facebook-konto att gå med i gruppen och skicka en hälsning, om än bara en kort. Det senaste som sades från familjens håll var att Leigh gör små framsteg och att alla positiva hälsningar verkligen värmer dem i dessa svåra tider. Så som sagt, ahr ni tid och lust tror jag det skulle uppskattas från många håll om ni besökte gruppens sida och skrev något litet. Länk till gruppens sida hittar ni här.

På återseende!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>