Är det möjligt att genomföra en helt normal tävling på Ullevi? (försenat och nedskuret)

Säga vad man vill om banan på Ullevi, men man kan inte klaga på någon brist i originalitet. 2008 var banan en enda stor dödsfälla, 2009 var banan fortfarande knepig och det hela resulterade i en av de mest dramatiska GP-kvällarna någonsin, 2010 var den dränkt i vatten och kunde först köras ordentligt efter mer än halva tävlingen. 2011 överträffade den dock sig själv genom att bli den första GP-tävlingen i världshistorien att brytas och inte startas om vid senare tillfälle. Finns inte mycket annat att säga än att det var en fullkomligt surrealistisk upplevelse. Jag klagar absolut inte på arrangörernas jobb eller dylikt, de gjorde verkligen så gott de kunde och banan höll förvånansvärt bra, men det är verkligen själva fan att det ska vara omöjligt att få till en tävling i Göteborg utan några komplikationer. Eftersom jag aldrig tycks få ordentligt med tid för att på allvar ”götta” ner mig i den här tävlingen, plus att jag börjat glömma detaljerna så kör jag det hela i en nedkortad variant och lägger istället fokus på att få till en bra inläggsserie om helgens tävling i Prag.

Kvällens klippa: Chris Holder
Kvällens ”rauk”: Greg Hancock
Kvällens uppstudsare: Thomas H Jonasson
Kvällens besvikelse: Rune Holta
Kvällens flopp: Nicki Pedersen
Kvällens sten: Rune Holta
Kvällens trend: Usla förhållanden
Kvällens otursgubbe: Kenneth Bjerre och Jason Crump
Kvällens insats: Alla förare, för att de klarade av att köra fyra heat i regnet
Kvällens uppsving: Antonio Lindbäck
Kvällens tabellvinnare: Greg Hancock
Kvällens tabellförlorare: Rune Holta

Får be om ursäkt ännu en gång att det blev som det blev med detta inlägg, lovar att jag ska göra allt i min makt för att det inte ska hända igen. Nu blickar vi stället framåt mot vad som förhoppningsvis blir en schyst tredje tävling i årets GP-serie, Prag!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>