Bättre sent än aldrig: Tippningsresultat för den andra GP-omgången 2011

Hej alla! Hemsk ledsen att detta inlägg nästan är en vecka försenat, men jag har verkligen haft fullt upp med diverse åtaganden. Bättre sent än aldrig dock, så här kommer tippningsresultatet från den sannerligen absurda tävlingen som kördes i Göteborg. I och med att vi inte fick några ordentliga finalister så får vi helt enkelt utgå ifrån att de i topp fyra från tävlingen räknas som finalister, då detta var sättet man räknade det hela i GP-sammandraget. Inte helt ortodoxt kanske, men jag anser att det ger en bättre poängspridning och i ärlighetens namn har vi inte mycket annat att gå på.

Facit:

Holder (F), Hancock (F), Lindbäck (F), Kolodziej (F), Sayfutdinov, Jonasson, Crump, Jonsson

Resultat:

1. Rasmus (4+1) = 5 poäng
2. Emma G-H (4+0) = 4 poäng
3. Tina / Johan Sjöholm (3+1) = 3 poäng
4. Olof (3+1) = 2 poäng
5. Jesus L Andersson (3+0) = 1 poäng
6. SL (3+0)
7. Mikael (3+0)
8. Annika (3+0)
9. Ingrid (3+0)
10. Mathias (2+0)

Tippningsligan efter omgång 2 (fetstil innebär att man tog poäng i den här omgången)

1. Rasmus – 8
2. Emma G-H – 6
3. SL – 5
4. Ingrid – 4
5. Johan Sjöholm – 3
6. Tina – 3
7. Olof – 2
8. Mikael – 1
9. Jesus L Andersson – 1
10. Annika
11. Anders Stein,
12. Weslake
13. Mathias

Uträkningen blev lite trixig den här gången, men samma regler som vanligt appliceras. Om något tycker jag missat något eller räknat fel, vänligen hör av er så kollar jag upp det och rättar eventuella fel. Ett ”Efter GP”-inlägg är på gång och jag hoppas kunna ha det uppe ikväll, men om inte det funkar kommer det på söndag. Vi ses då!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>