Tippningsresultat för den första GP-omgången 2011

Även om första GP-tävlingen för året inte var fullt så lysande som inledningen på 2010 så var det fortfarande en kul tävling! Mer om detta senare dock, första ska vi gå igenom hur det gick för oss som tippade.

Facit: Gollob (F), Pedersen (F), Hampel (F), Sayfutdinov (F), Hancock, Lindgren, Bjerre, Holta

Resultat:

1. SL (6+3) = 5 poäng
2. Ingrid (6+2) = 4 poäng
3. Rasmus: (6+2) = 3 poäng
4. Emma G-H (5+3) = 2 poäng
5. Mikael (5+3) = 1 poäng
6. Mathias (5+2)
7. Anders Stein (5+2)
8. Weslake (5+1)
9. Annika (4+3)
10. Olof (4+2)
11. Jesus L Andersson: (4+1)
12. Johan Sjöholm (3+0)

Tippningsligan efter omgång 1

1. SL – 5
2. Ingrid – 4
3. Rasmus – 3
4. Emma G-H – 2
5. Mikael – 1
6. Mathias
7. Anders Stein
8. Weslake
9. Annika
10. Olof
11. Jesus L Andersson
12. Johan Sjöholm

Grattis till SL, årets första tippningsvinnare! Observera att vissa placeringar där två tippare hade samma poäng av gjordes på grund av att en tippare hade en förare ”närmare” semifinal än en andra. Jag ska även utnämna ”Kvällens tippningskrossare”, en utmärkelse som går till den förare som i och med ett dåligt resultat sabbade flest tippningar. Den här gången går det till Jason Crump, som fanns med i tio av elva tippningar.

Trevligt att se så många tippare med redan från start, hoppas ni kommer tillbaka och tippar nästa GP, och jag hoppas även att vi ska få in ytterligare lite folk. Ju fler desto trevligare! Vi ses senare idag när vi tar en titt på vilka förare som stod ut på olika sätt under årets inledande GP. Ha det!

1 comment to Tippningsresultat för den första GP-omgången 2011

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>