Premiär i Polen!

Trots att allt är som det är och ingen egentligen vet hur det blir, kan vi faktiskt konstatera att idag är det dags! Premiär i Polen! De kör igång alla sina ligor idag; Ekstraliga, Liga 1 och Liga 2. Och hur allt nu är så får vi ändå försöka ladda lite och leta oss tillbaka mot den där barnsligt spralliga glädjen av att säsongen 2011 nu på allvar breder ut sina vingar och lyfter! Poetiskt värre? Jorå! ;)

Hur som helst, idag står hela fyra matcher i Ekstraliga på tapeten. Det handlar om Wroclaw – Tarnow, Czestochowa – Leszno, Rzeszow – Gorzow och Zielona Gora – Torun. Och, gott folk! Tack vare vår favorit-stream-sida, http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport , får vi faktiskt se i alla fall ett par av matcherna. Är man bara sugen på att följa resultaten i textform kan vi rekommendera http://www.live.espeedway.pl/.

Som sagt, vi får göra vad vi kan för att ladda och nu ändå njuta av säsongsuppstarten. Trevlig speedwaysöndag, kära läsare! :)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>