Svenska förare i högform

Den engelska ligan har ju dragit igång här nu i dagarna, och av resultaten att döma har vi några svenska förare i högform. Jag tänker då främst på matchen mellan Wolverhampton och Lakeside, där Peter Karlsson och Fredrik Lindgren tog hem 11+3 respektive maximala 15 poäng för hemmalaget Wolverhampton som vann med 52-41. Om deras form håller i sig tills Elitserien drar igång så är det bara att säga: grattis Dackarna! Framför allt om man dessutom tar med i beräkningen att Andreas Jonsson kört fint i Polen de senaste dagarna. Vill man prisa Dackarnas lag ytterligare så går det ju att tänka på att dessa tre förare inte ens är lagets största poängplockare, statistiskt sett, utan där har vi Hans Andersen som grädden på moset. Och vill man krydda lite till så slänger man dit nyförvärvet Kenneth Bjerre, som ju också visat fin form hittils i år. Vilket lag, gott folk, en slagkraftig svensk-dansk kompott!

Nämen, hur kom nu detta inlägg att handla om Dackarna nu helt plötsligt, det var ju inte min tanke från början? Som blivande psykolog tänker jag förklara det hela med att jag längtar grymt mycket tills Elitserien drar igång, OCH att jag tror att Dackarna vinner SM-guld. Så därför halkade jag lite snett i inlägget. I alla fall så är det fler svenskar som varit i farten i England, till exempel bröderna Davidsson. Jonas körde in 8 poäng för sitt Lakeside, och Daniel körde in 12 poäng för sitt Poole. Inte illa det heller!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>