Efter GP 2010: Hans "Hasse" Andersen

Gomorron! Efter några månader order generic cialis i vinteride gör jag nu ett allvarligt försök att besegra uppförsbacken och återuppta min serie med reflektioner över förra årets GP och dess förare.  Jag är framme vid det för mig jobbigaste kapitlet, nämligen det om den dalande stjärnan Hans Andersen.

Hasse (som han heter hos familjen Persson) var den förare som först verkligen fick upp mina ögon för sporten speedway. När han brakade in i GP 2006 och sopade banan med allt och alla, stod det klart för mig hur otroligt underhållande speedway kunde vara. Därefter har nämnde Andersen tyvärr haft en alltmer accelererande nedåtgående trend. 2009 var ett riktigt dåligt år, Hasse kom på 10:e plats i GP - då tänkte jag att det antagligen inte kunde bli värre. Men det kunde det. 2010 slutade han på plats 12 och dessutom körde han riktigt dåligt i nationsligorna.

Det som gjorde 2010 extra tråkigt var att Hans Andersen, förutom sina dåliga förarprestationer, hemföll åt en hel del officiellt gnällande. Det hela toppades av hans höstliga uttalande om Chris Harris. Hasse menade att Harris hade haft en massa orättvist flyt i sin körning och att han egentligen inte var en så skicklig förare som hans GP-placering antydde. Till skillnad från vemdå, frågar man sig intresserat. Det här var ett verkligt lågvattenmärke och jag hoppas att du skäms riktigt duktigt, Hasse! Jag trodde att sådant här var under din värdighet, men jag hade tyvärr fel där. Att Harris har gjort sig förtjänt av sin GP-placering är naturligtvis så självklart att det inte behöver diskuteras.

Jag, och hela familjen Persson med mig, tror att Hans Andersens problem nästan helt och hållet ligger på det mentala planet. Att han har mycket stor fallenhet och praktisk kompetens i ämnet speedwaykörning, råder ingen som helst tvekan om. Men han får inte ut ens en bråkdel av sin kapacitet på banan. Hasse, du MÅSTE tänka om när det gäller din attityd och ditt förhållningssätt till mental träning! Titta på de främsta förarna. ALLA har mentala coacher. Och det innebär inte att de är psykiska veklingar eller  något annat skämmigt. Det innebär bara att de gör allt för att optimera sina förutsättningar på speedwaybanan. De vågar ta inte bara sin fysiska speedwaykapacitet i anspråk, utan även den mentala kapaciteten. Det måste du också göra för att komma vidare. Du kan bli hur bra som helst om du bara törs! Snälla Hasse, våga !!!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>