DVD:er för hela slanten!

Äntligen, äntligen, äntligen säger vi bara! Nu kan man äntligen få tag i både 2009 och 2010 års GP-DVD:er på www.amazon.co.uk. Vi har nästan tittat sönder våra DVD-boxar från 2006 till 2008, och länge tyckt det varit dags att utöka samlingen med de senaste säsongerna. Men av någon oklar och idiotisk anledningar har de som distribuerar boxarna inte velat sälja utanför Storbritannien. Men nu äntligen är det tydligen möjligt! ”Hurra!” ropar hela familjen Persson!

Så nu är vi i full gång med att bekanta oss med våra nya boxar, och tänker oss att snart dela med oss till våra kära läsare. Hur står sig dessa efterlängtade DVD-boxar gentemot sina otroligt välgjorda föregångare? Detta ska vi inom mycket kort besvara! Så ”stay tuned”, som det heter!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>