Gollob slår till igen!

Ingen kan väl anat än instämma i att speedwayåret 2010 till stor del har tillhört Tomsz Gollob. Som grädde på moset har han nu dessutom av FIM utsetts till ”Personality of the Year”, årets personlighet inom hela motorcykelvärlden. Ja, vad ska man säga? Flertalet, framför allt polska, förare gjorde fantastiska insatser 2010 (Hampel, Kolodziej, Holta osv.), men de hade oturen att välja just detta år när Gollob bestämde sig för att övertäffa sig själv och alla andra. Och vem säger att han är färdig ännu? ;)

Olof låter för övrigt hälsa att han absolut kommer avsluta sin ”Årets”-serie inom kort, men han och resten av familjen har fullt upp på sina respektive håll just nu. Men vi satsar på återtåg i gammal god anda inom kort! :D

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>