Tippning inför Bydgoszcz GP 2010

Då var det dags för tippning igen här på Speedways! Det är som bekant sista gången vi gör det den här säsongen men självklart kommer Tippningsligan tillbaka även nästa år, då med uppdaterade regler och poängsystem! Hursomhelst ska vi avsluta årets omgång först. Det är helt jämt i toppen mellan mig och Annika och kampen om bronset är också igång i allra högsta grad! Vi har haft många nya tippare i år vilket verkligen glädjer mig och jag hoppas att vi ikväll kan avsluta det hela med stil och sätta nytt rekord i antalet tippare! För att vara med och tippa behöver du bara lämna en kommentar på detta inlägget med de åtta förare du tror tar sig till semifinal och fyra av dessa som du tror når finalen. Här kommer familjen Perssons sista tipp för 2010!

Ingrid: Gollob (F), Hampel (F), Holta, Hancock (F), Kolodziej (F), Pedersen, Crump, Harris
Olof: Gollob (F), Hampel (F), Holta, Hancock, Kolodziej (F), Pedersen (F), Crump, Harris
Annika: Crump, Gollob (F), Hancock, Jonsson, Pedersen, Holta (F), Hampel (F), Kolodziej (F)
Mikael: Crump (F), Hampel (F), Holta, Jonsson, Kolodziej (F), Hancock, Pedersen, Gollob (F)

Övriga tippare
Emma G-H: Gollob (F), Hampel (F), Holta (F), Hancock, Kolodziej (F), Pedersen, Crump, Jonsson
Mathias: Kolodziej (F), Hampel (F), Gollob (F), Pedersen (F), Holta, Jonsson, Holder, Hancock

Inga jättevariationer i tippningen den här gången, men för typ första gången i år känns det som om åtminstone sex förare är ganska givna, men vi har sett förr att i princip vad som helst kan hända, så termen ”given” är oerhört relativ i detta sammanhang. Som sagt, jag hoppas verkligen att vi kan sätta nytt tippningsrekord ikväll, vore en riktigt skön avslutning på vad som varit en rolig och underhållande GP-serie. Oavsett om ni är med och tippar eller inte får jag för elfte gången i år önska er en riktigt härlig GP-kväll! Jag återkommer ikväll med resultatet från tippningen och ett sammanfattningsinlägg från tävlingen under morgondagen. Vi hörs då!

3 comments to Tippning inför Bydgoszcz GP 2010

 • 1: Kolodiej
  2: Crump
  3: Hampel
  4: Holder

  Lindgren
  Bjerre
  Gollob
  Jonsson

 • Derek

  Vad gör man inte för att öka antalet tippare såhär i säsongsavslutningstider?
  Harris, Andersen, Zettizzz, Tai, Holder, Bjerre, Lindgren, Holta ♥
  4 första till final, såklart!

 • SL

  Fasen, kom på tippningen precis nu!!
  Säger som Mikael iaf:
  Crump (F), Hampel (F), Holta, Jonsson, Kolodziej (F), Hancock, Pedersen, Gollob (F)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>