Tippning inför Vojens GP 2010

Beklagar att detta inlägg kommer lite sent, var så pass upptagen under gårdagen att jag inte hade tid att skriva något överhuvudtaget. Alla ”vanliga” inlägg är på väg dock så allt kommer vara som tidigare veckor, om än något försenat.

Hursomhelst är det i alla fall tippningsdags ännu en gång här på Speedways! De två senaste omgångarna har vi slagit rekord i antal tippare, vilket är extremt kul att se. Även om jag realistsikt inser att vi inte kan hoppas att slå rekordet även den här gången hoppas jag ändå att så många som möjligt vill vara med och dela med sig av sina tankar om hur kvällens spektakel slutar. I vanlig ordning eterlyser vi åtta semifinalister och fyra av dessa som ni tror tar sig till final. Här kommer familjen Perssons tipp samt de som ”förtidstippat”.

Mikael: Gollob (F), Hampel, Crump (F), Holta, Hancock (F), Harris, Pedersen (F), Iversen
Ingrid: Gollob (F), Hampel, Crump (F), Holta (F), Harris, Hancock (F), Bjerre, Jonsson
Annika: Crump (F), Gollob (F), Hancock (F), Holta, Bjerre, Holder, Hampel, Harris (F)
Olof: Crump (F), Gollob (F), Hampel (F), Harris, Hancock (F), Pedersen, Andersen, Holta

Övriga tippare

Emma G-H: Gollob (F), Hampel (F), Crump (F), Holta (F), Lindgren, Hancock, Holder, Jonsson

Vi tar emot tippningar fram tills det att tävlingen drar igång (19:00) och fram till dess kan man även redigera sin tippning om man redan gjort en. Som sagt, hoppas vi kan bli många tippare den här veckan också, det är alltid extra kul både att ha många som är med och deltar men också att få en indikation om hur folks tankar går inför tävlingen. Få koll på vilken allmän uppfattning som råder helt enkelt. Så tveka inte, lämna ditt tipp som en kommentar till detta inlägg! Vem som tippade bäst sammanställs imorgon.

Skrider direkt till verket på mitt vanliga ”Inför”-inlägg, så det bör vara uppe förhållandevis snart. Ha det bra till dess!

5 comments to Tippning inför Vojens GP 2010

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>