Vem kan stoppa Vetlanda?

…är nog vad de flesta frågar sig just nu. Elit Vetlanda-killarna fortsätter överträffa sig själva, då med Jarek Hampel och Janusz Kolodziej i spetsen. Som de körde där i skogen i Gislaved! Någon mer än jag som satsar på Hampel på lördag? Någon jag inte satsar ett öre på är i alla fall Nicki Pedersen. Vad har hänt med honom? Han är sig inte lik, varken på eller av banan. Jag tyckte han såg ovanligt avslagen ut när de intervjuade honom, det var inte samma gamle intensiva Nicki vi är vana att se.

Bästa kandidaterna att stå upp mot Vetlanda borde i nuläget vara Dackarna. Även de tuffar på och kör över allt som råkar komma i vägen. I nuläget är en final mellan dessa två lag min (inte så) hemliga dröm. Lite oväntat dock att de inte slog Vargarna med mer på hemmaplan. Imponerande av Norrköpings-killarna att stå emot så bra!

I Hagfors tog Rospiggarna en oväntad och efterlängtad bortaseger mot hemmastarka Valsarna. Kul! Jag känner mycket sympati för Rospiggarna, och jag hoppas de ska kunna höja sig nu framöver. Det är aldrig roligt när lag hamnar totalsist och inte får vinna några matcher.

Västervik verkar ha haft det lite tufft i Kumla, flera av förarna verkar ha haft svårt att få till det. Däremot verkar Indianernas Bjarne Pedersen äntligen ha fått till det, vilket jag tycker är väldigt kul! Jag har alltid gillat Bjarne, så det har varit lite trist att se honom gå igenom en tuff period, framför allt om man jämför med när han var i högform och gjorde bra ifrån sig i GP-serien för några år sedan.

Men nu får vi ladda för första GP-tävlingen på den magnifika, sprillans nya arenan i Torun! Favorit i repris från Köpenhamn? ”Jaaaaarek Hampel!” :D

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>